Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FINVAC webinaari – EU-taksonomia – Mitä vaikutuksia kiinteistöalalla on näkyvissä?

31.5.2022 @ 09:00 - 10:30

EU-taksonomia on toistuvasti mediassa esillä, mutta sen sisältö on monelle vielä epävarma. Taksonomia on laaja kokonaisuus ja kiinteistöala on vahvasti mukana siinä. Kiinteistöalalla on merkittäviä mahdollisuuksia vaikuttaa kestävään tulevaisuuteen ja rahoituksen järkevä ohjaaminen tuottaa alalla tehokkaita tuloksia. Samalla kiinteistöala koskettaa jokaisen ihmisen elämää hyvin läheisesti.

FINVAC järjestää webinaarin, jossa on mukana EU-taksonomian kanssa töitä tekeviä alan ammattilaisia. Tavoitteena on tuoda paljon puhuttu sana lähemmäksi kuulijoita ja saada jaettua konkreettisia merkityksiä kiinteistöalalla.

 

Puhujat

Anna Rannisto – ESG-päällikkö, Capman Real Estate

Anna työskentelee CapManilla ESG-päällikkönä. Anna on mukana ESG-työssä sisältäen kiinteistöjen taksonomia-arviointiin, vähähiilisyyteen saattamiseen, energiatehokkuuden parantamiseen ja kokonaisvaltaiseen vastuullisuusjohtamiseen liittyviä tehtäviä.

 

Anna kertoo EU-taksonomiasta kiinteistösijoittajan näkökulmasta ja tarjoaa konkreettisia esimerkkejä alalta.

 

Maria Tiainen – Vanhempi vastuullisuuskonsultti, Ramboll Finland Oy

Marialla on viimeisintä kokemusta EU-taksonomian vaikutuksista eri aloilla. Maria työskentelee päivittäin taksonomiakysymysten parissa ja seuraa aiheen kehitystä eri asiakkaiden kautta.

 

 

Maria esittelee konsulttinäkökulmaa EU-taksonomiaan. Miten aihe vaikuttaa asiakkaiden liiketoimintaan ja mitä on näköpiirissä lähitulevaisuudessa?

 

Toni Laitila – Operatiivinen johtaja, The Upright project

Toni on ollut mukana kasvattamassa The Upright Projectia pienestä startupista merkittäväksi toimijaksi. Yrityksen tarkoitus on analysoida yritysten nettovaikutusta tekoälyyn pohjautuvalla tekniikalla, mistä hyötyy niin sijoittajat, yritykset kuin julkinen sektori. EU-taksonomian tavoite on määritellä kestävyyskriteerit vihreiden investointien edistämiseksi. The Upright Project pyrkii tarkastelemaan yritysten toimintaa laajemmin, analysoiden laaja-alaisesti nettovaikutusta.

 

Tonin puheenvuorossa tutustutaan nettovaikutuksen arvioinnin konseptiin ja peilataan sitä EU-taksonomiaan. Millaiset mittarit ovat oikeita?

 

 

Ilmoittautuminen

 

Tilaisuus on maksuton.

 

Tiedot

Päivämäärä:
31.5.2022
Aika:
09:00 - 10:30

Tapahtumapaikka

Online