Aika

keskiviikko 9.11.2022
Ilmoittautuminen 8.30-9.00
Seminaari 9.00-16.00

Paikka

Pikku-Finlandia
Töölönlahden puolella, Karamzininranta 4, 00100 Helsinki

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Kulku Pikku-Finlandiaan Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella.

Osallistumismaksu

83 euroa + ALV 24% (sisältäen lounaan ja kahvit)
Opiskelijat (perustutkinnon suorittajat) 39 euroa + ALV 24% (sisältäen lounaan ja kahvit) – nimikyltissä ”opiskelija”

Pysäköinti

Finlandia-talon vieressä pysäköintihalli, Aimo Park, josta on hissiyhteydet Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa).
Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park.
Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta. Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Finlandia-talon Palvelupisteestä Pikku-Finlandiasta.

Eteispalvelut

Maksuton vaatesäilytys.

Lounas sekä aamupäivä- ja iltapäiväkahvi

Seminaarin osallistumismaksu sisältää lounaan sekä aamupäivä- ja iltapäiväkahvit.