FINVAC ry
Sitratori 5
FIN-00420 Helsinki

 

 
Risto Kosonen
puheenjohtaja

 

 

 

 

 
 
 
 
Siru Lönnqvist
toiminnanjohtaja
050 512 4369

 

 

 

 

Laskutustiedot

Toivomme teidän lähettävän laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.

VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite 003717710906
Operaattori Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus 003723327487

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

PDF-LASKUT
Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää laskuja verkkolaskuna, voitte lähettää pdf-laskuja sähköpostiosoitteeseen [email protected]
 
Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.
 
PAPERISET LASKUT
Jos ette pysty lähettämään verkkolaskuja tai pdf-laskuja, pyydämme teitä lähettämään paperilaskut osoitteeseen
 
The Finnish Association of Hvac Societies Finvac ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS
 
Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.